viernes, 29 de junio de 2007

Final de Temporada


El període d’exàmens ha arribat avui, per fi, a l’últim capítol de la vigent quarta temporada, consumint-se amb ell les hores de claustre i nervis. Ara recorre el meu cos una sensació de llibertat, de tranquil.litat relativa.

Sento lliures cos i ment, subjectes a una absurda obligació d’estudi amb la única finalitat d’aprovar. Les coses, tanmateix, poden ser objecte de mudança si un té l’ànsia de trobar-se en un sistema diferent, fet a mida; només cal una immersió en la idea d’un aprendre el que un s’estima mercè d’una immensa avidesa de conneixements, tècnica que he intentat adoptar també aquesta vegada. Malgrat això, a vegades la manca del factor temps esdevé en una circumstància que et retorna al buit sistema predeterminat; l’espiral m’absorbia altra vegada.

Quant a la tranquil.litat, aquesta no és absoluta encara. La incertesa d’alguns resultats suposa conservar una certa angoixa.

L’acabament dels exàmens, però, no tan sols m’omple d’aquestes sensacions, sinó que em brinda altra vegada l’oportunitat de dedicació més continuada al blog. Escriure, reflexionar, sotmetre a crítica, bromejar; tot, amb els cinc sentits posats. És per mi, doncs, una gran satisfacció retrobar-me amb les paraules, els lectors, amb vosaltres… Amb mi de nou.

3 comentarios:

Vier dijo...

Celebro el teu retorn, Betty, i espero que hagin anat bé i no t'hagin consumit massa. Res que no s'arregli amb un parell de festivals aquest mateix cap de setmana i una mica de platja, no? :-D

En un altre ordre de coses, et convido a acceptar el meme sobre gustos musicals que m'ha arribat recentment i que he seguit al meu blog. Si el vols seguir, aquí tens el patró:

http://patillades.blogspot.com/2007/06/un-testimoni-musical.html

Si no et ve de gust, cap problema.

Salutacions!

Xavi dijo...

Jo avui he sabut una de les notes que més esperava (de fet la del únic examen que he fet aquest trimestre :D) i la qual em lliura d'una vegada per totes de les assignatures optatives!!! Ara només em queden les "oh" tan interessants assignatures de lliure elecció....

Floc dijo...

Gràcies als dos per visitar-me, em fa molta il.lusió tenir comentaris vostres el mateix dia de tornada. Us contesto als vostres respectius blogs!

Salutacions!