jueves, 5 de julio de 2007

Tal dia com avui...


Tal dia com el d’avui naixia a Terrassa la primera i única nena d’una jove parella, ell de la ciutat natal de la seva princesa, ella de Barcelona. Poncellava una flor, petita Maria Teresa aleshores, que ompliria de felicitat la vida dels nuvis i respectius pares, germans i parents d’aquests.


Els anys han passat i avui en són ja uns quants. Tant se val la quantia, la importància rau en la seva qualitat, en com els saps i els has sabut viure cada hivern, primavera, estiu i tardor; en la manera de fer-la viure als teus, a nosaltres, a mi. Rebleixes nostre viure segon a segon, intensament; ens colmes d’alegria, d’il.lusió, d’amor, de més que encertats consells, de rialles, de bones xerrades, de còmodes silencis, de facilitats i d’infinites altres coses que impliquen que compartir la vida amb tu, al teu costat, sigui un camí ple de roses.

La parella perfecta per ballar amb la perfecció, amiga de les comoditats i la bona taula, així com també de l’ànim d’aprendre-ho tot. Una combinació que et porta a realitzar els més ambiciosos projectes amb gran èxit. Prova d’això, la teva família: pares, marit i sobretot, fills. Especialment nosaltres som la teva més magistral obra. Jo, almenys, me n'hi sento. Perquè gràcies a tu – sense desmerèixer el papà, que també és artífex amb tu – som com som, sóc com sóc i aconsegueixo arribar a ser cada vegada millor, simplement intentant seguir el teu exemple. I això, aquesta labor, tan sols s’assoleix amb amor i sacrifici, ingredients que no falten en la teva recepta per la vida, i menys pels que t’estimes.

I amb aquestes paraules sinceres, que emergeixen del meu cor i em penso que dels d’aquells altris que tant t’estimen, vull desitjar-te molta felicitat avui, demà i sempre. Moltes felicitats per encarar cada moment de la vida com ho comets, a cada edat, amb cada estat d’ànim. Moltes felicitats per ser com ets!

15 comentarios:

Alicia (canelona) dijo...

Deu meu!! Los pelos como escarpias que tengo.
Vamos!! que a mi me escribe algo así un hijo.... y me caigo redonda, que sentimientos más bonitos, seguro que tu madre, no tiene palabras para darte las gracias.

Felicidades por tu escrito, hasta me estoy pensando si tener una hija y que me salga como tú, jajaja.
Besitos

Floc dijo...

Cane!

Qué ilusión! Tus comentarios siempre me alegran mucho (para mi, igual que mi madre, eres la gran chef y es un gran orgullo que me escribas)!

Gracias por visitarme y animarte a dejar tu huella. Que sepas que siempre eres bien recibida. Y con tantas buenas palabras... ¿¿QUÉ PUEDO DECIR??

Cuando se siente algo verdaderamente, se transmite mejor y así lo he intentado.

Muchas gracias y me encanta que te haya gustado!

BETsitos!

Anónimo dijo...

Tere soy Babybbt, que chulo lo que te a escrito tu nena, si es que es un cielo y guapísima que es ella y mira que maravilla de escrito que te ha dedicado, un besazo y que lo pases bien con los tuyos preciosa. MuuuuuuuAAAAA.

Anónimo dijo...

Hola Bonica!!!!!!!!!!!!!! Soc lluna99 ( Olg@)
Felicitats a la teva mare en aquest dia tan especial i el teu escrit........ m'has emocionat a mi que no soc ts mare imagino com li deu haver agradat amb ella
Petonets

Marian dijo...

Guapíssimes!!! Guapísimes les dues, la mare i la filla... i a més a més, escribint aquestes coses precioses que es nota que surten del cor!!

Quan era joveneta (ara ja no ho sóc tant, jeje) també escribia coses semblants a la meva mare. Segur que les dues (la teva mare i la meva) són d'aquella classe de mares que inspiren a escriure coses com aquestes, i que cada any que passa penses que t'has quedat curta amb les coses que has dit. Jo fa 4 anys que ja no tinc a la mare aquí... i no et pots imaginar el que la trobo a faltar i els cops que penso en com feia ella les coses, en com tractava a tothom, en com es donava als demés, per intentar fer-ho igual que ella.

Disfruta de la companyia i l'exemple de la teva mare e intenta fer-la tot lo feliç que ella segur es mereix!!

Un petó!!

Marian64


P.D. Jo vaig estiuejar a Matadepera molts anys, quan era jove!! :-)

Marisabel dijo...

Nena, pero si aixó es una declaració d'amor en tota regla .
A mi com a Cane també tinc els pels de punta i una emoció de llegir aquest text tan maco.
Felicitats a la mare per tenir aquesta filla, que sap escriure tant be.
Petonets per les dues.

IABARONI dijo...

Dios mio, no por menos he podido dejar caer alguna lagrimilla de emoción ton tanta palabra preciosa, por favor, no se que más decir excepto que, se ve claramete lo que quieres a tu madre y lo bien que os ha educado no hay duda.

No aspiro tanto pero si algun dia mis hijos me pudiesen ver tan solo como una parte pequeña de como miras a tu madre sería la mujer MAS FELIZ DEL MUNDO.

Felicidades por tener una madre asi y felicidades por saber ver a tu madre y felicidades a tu madre por tener una hija asi ahhh y gracias por compartir tan bonitas palabras y sentimientos.

Un besito

Farah (IABARONI Mundorecetas)

Anónimo dijo...

yolanda (fatboy)


hola betty ha sido precioso, vamos pa llorar, yo que te conozco se que eres especial, del tal palo.............. besitos

Anónimo dijo...

T'agraeixo jo també el comentari.
Tens tota la raó en el que dius i m'agrada sentir com ho dius de la mami.
Et felicito per fer-li saber una vegada més
El papi

Xavi dijo...

Impressionant text! Ja et dic jo que a mi no em sortiria ni una cosa 10% tan bona com aquesta.... felicitats!

Floc dijo...

Moltes gràcies a tots i cada un de vosaltres: Cane, Babybbt, Olga, Marian, Rosalisabel, Iabaroni, Yolanda, Papi i Xavi. Moltes gràcies per passar, llegir i deixar la vostra empremta en aquest blog. Perquè vosaltres en formeu part. M'ha fet molta il.lusió, de debò! Us ho agraeixo molt!

La veritat és que la Teres es mereixia que li dediqués un escrit en un dia tan especial. Perquè és la millor mare del món i sense ella jo no seria aquí i no seria qui sóc. Li dec moltes coses, moltes. Una d'elles el blog, ja que va ser ella la que em va acabar de donar l'empenteta que em faltava per començar aquesta aventura.

Molts BETxitux (petonets) a tots i altra vegada, gràcies!

cocina con sabor dijo...

Betty, aquest escrit és molt emocionant i es nota que és sincer. La veritat es que m'has posat els pels de punta...

Felicitats a la teva mare i a tú per ser tan dolça.

maraos(Carme)

kariqui dijo...

¡¡¡¡jolin que cosas mas bonitas has escrito, claro asi qeu tu mami esta tan emocionada y no es para menos,que se sienta tan orgullosas de su hija, yo de leerte tambien me emocionado, y me recuerda a una carta que le escribi yo a mi madre antes de casarme me has echo recordad lo que se quiere a una madre lo que se le echa en falta
un besito para las dos


karina

Anónimo dijo...

Yo también me quiero sumar y darte mi mas sincera enhorabuena, por ese escrito dedicado a tu mami...solo leyéndolo no me cabe la mínima duda de la calidad humana de ella...Tere, tu madre y por supuesto de la tuya,...de tal palo, tal astilla.

Un beso muy fuerte para las dos

chicaconsombrero dijo...

no se cómo he llegado aquí, pero me ha hehco gracia que seas de Matadepera. yo conocía a un tal Xavi Santodomingo de Maradepera.


saludo!