jueves, 15 de mayo de 2008

Agraïment fugaç, promesa d'un retorn

Avui, després d'un llarg temps sense paraules, us vull dedicar a tots un escrit. Us vull donar a tots les gràcies; agraïr-vos als qui sovintegeu per aquí per participar quan quelcom us crida l'atenció, sobretot en aquesta etapa en què les ganes d'escriure hi són, però la manca de temps no em permet gaudir-ne. Gràcies per ser-hi quan jo no hi sóc present... Gràcies per ser incondicionals lectors, encara que sigui de tant en tant!

A tots els interessats per la marxa de les coses de la vida (no sé si sóc mereixedora d'aquestes atencions) vull dir-vos que tot va bé, que estic a la recta final d'aquesta carrera que tant m'apassiona i que en certa manera em dol abandonar. Però no sense un genial motiu, i és que posant fi als estudis s'obre una nova porta a un futur com a professional del dret, el qual per ara sembla molt interessant i m'està fent créixer a l'hora de prendre decisions difícils que mereixen una dedicació rellevant.

Pel que fa a la resta, després d'un temps de bogeria i celebracions de comiat universitari, toca reclusió, treball i esforç; al que mica en mica s'ha anat treballant durant aquesta segona temporada de l'últim, curs s'hi ha de sumar una entrega pràcticament absoluta per tal que el punt i final sigui rotund, contundent.
I amb aquestes línies em i us faig una promesa, que als ulls de molts pot sonar massa èpica: tornaré!

11 comentarios:

Xavi dijo...

Jo també estic ja a acaballes de la carrera i la veritat és que el temps lliure no és una cosa que abundi gaire, i menys quan a sobre treballes...

María Gómez dijo...

Jo no ho veig de manera èpica... jo ho veig de manera necessària que tornis a passejar per aquest raconet i escriguis més ratlles que a tots ens agrada llegir!

un petonet ben fort i ànims en aquesta recta final!

Firmo com a lectora incondicional de les teves petites joies literàries.

Anónimo dijo...

I tant ke tornaràs!!!
Trobo molt a faltar les teves actualitzacions bixa!!!
El final de la carrera t'anirà com tota ella fins avui...genial!!! I seràs una gran advocada!

A mi, però, no cal qm prometis ke tornaràs...pq jo et prendre una mica del teu temps daurat ben aviat, de nou!!! cafetó cafetó...boniquet i calentó...!;)

Muaaaaaaaaaas betonaaaaaaa!!!!!!!!!

Vier dijo...

Doncs aquí estarem. Que tornis amb força!

xiuxiueig dijo...

Betty, desitjo que et vagi d'allò més bé aquest final de carrera!

Si em permets, et confesso que tinc curiositat per escoltar-te i així comprovar si la teva veu és tant delicada i precisa com la teva ploma.

xiuxiueig dijo...

Xavier=xiuxiueig. ;-)

Anónimo dijo...

Ànims que ja són aquí!

Jo també tinc el blog abandonat però algun dia tornarem a la càrrega.

Youryu dijo...

Jo no ho veig de manera èpica... jo ho veig de manera necessària que tornis a passejar per aquest raconet i escriguis més ratlles que a tots ens agrada llegir!

un petonet ben fort i ànims en aquesta recta final!

metin2 dijo...

Jo també tinc el blog abandonat però algun dia tornarem a la càrrega.

Oyun hilesi dijo...

tornis a passejar per aquest raconet i escriguis més ratlles que a tots thank you admin

oyun hile dijo...

thank you very nice post