sábado, 9 de junio de 2007

Polònia II

Oferta d'una segona part de "Polònia", que no té desperdici malgrat la coneguda dita "nunca segundas partes fueron mejores". Comproveu sinó les semblances de la realitat amb la paròdia de la crispació viscuda al plató del programa "Els Matins", conduït per Josep Cuní, protagonista gairebé exlusiu de l'escena. I és que no em cansaré de repetir l'excel.lència d'aquest programa humorístic, la pàgina web del qual, i d'aquí el motiu d'aquesta nova entrada, ha estat guardonada recentment.



7 comentarios:

Xavi dijo...

Bon dia i bona hora :D .... Prooooooou!!! Proou!!! Proooooooooou!

En la imatge del primer vídeo sembla que estigui resant xD

PD: Per cert, si li dones un cop d'ull al fòrum del TOP CATALÀ t'he ficat el codi que cal perquè es vegi la imatge de lo del Vota'm.

Anónimo dijo...

aquests del Polònia sempre la claven...

la xilena de plataforma realment es feia odiar i li haurien d'haver tancat el micro perquè no callava la boca en tota l'estona, no m'estranya que saltés el Cuní :S

Floc dijo...

Les vuit i catorze minuts a "Els Matins"... N'estic segura que aquest "lado oscuro" del mestre Cuní no hagués aflorat si no se l'hagués crispat d'aquella rídicula manera. Ja és ben penós que la defensa d'un ideari (més o menys respectable, amb el que hi pugui estar d'acord o no el senyor Josep Cuní) es pugui dur a terme de tal manera.

La votant de Plataforma per Catalunya es va quedar descansada acusant de mal educat al presentador; justament ella, si us hi fixeu bé, porta tota l'estona donant cops sobre la taula a tort i a dret per fer sentir la seva veu en la discussió amb Pilar Rahola.

Anónimo dijo...

Betty...feia dies que no t'escrivia, però mira, entre exàmens el millor q puc fer per desconectar es passar-me per aquí..saps que admiro molt el teu blog...grans escrits els teus! i grans links tb! que bo polònia, són genials!!!
Un petonet molt fort, de ben segur t'estàs posant fort les piles, molta sort guapa, i gràcies per passar-te i "estrenar-te", tb, com a comentarista-post del meu blog.
T'estimo nena, un petonàs!

Anónimo dijo...

Betty, l'anònima sóc jo..se m'ha oblidat el nom...
muas

XV dijo...

Molt bò! Ja reia la primera vegade que els vaig veure imitant el Cuní.. Aquest cop tenien un gran tema. Pobre home.. jajaja

Vier dijo...

Òstia, la paròdia del Polònia és sensacional!! :-D

Matins.sí, matins.no :-D