jueves, 29 de noviembre de 2007

Feliços 50!


50 són ja els posts que porta caminats aquest blog. I 50 petjades més esperem que pugui fer. Que res pugui impedir que, amb més o menys assiduïtat, aquest projecte, aquesta finestra al món segueixi aquest sender d'alliberament personal i de fruir narratiu. Que l'esperit crític no es perdi i la impassivitat no arribi mai. I per últim, que els que m'acompanyeu en aquesta tasca seguiu sempre aquí.

8 comentarios:

Narval dijo...

Doncs felicitats, i que n'escriguis molts més ;) I que no s'apagui la flama blogosfèrica, que hi ha força gent que ho deix córrer.

Casualment jo ara també aniria pels 50 posts a l'Esborranys si no fos que vaig esborrar-ne un parell :D

Xavi dijo...

Felicitats! A veure si aviat arribes als 100.

erotips dijo...

Felicitats!
Jo ja en porto 150... xDDD

Town Crier dijo...

Ufff... a mi em cara em queda.. . acabo de contar-los i... 17! Cal felicitar-te i animar-te doncs: considerat aplaudida!

Sort!

aidyns dijo...

Moltes felicitats bettyyyy!!!


El millor és que no sé quin d'aquests 50 valen més la pena... tots són genials!!!!


50 grans petonets....Finalment....NO rivera maya!...:(

muaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaas

Itf dijo...

Edavant amb els posts! Camí dels 100. Felicitats!

Betty dijo...

Gràcies a tots! Esperem seguir a bon ritme, tot i que en els últims temps és difícil seguir-lo! A veure si ens hi posem les piles i aquest desembre dóna més fruits!

Salutacions!

Xavi Salvatella dijo...

Felicitats i per molts posts! M'ho teníes que haver dit, dona, que t'hagués felicitat personalment en algun que altre local estàndard de Sabadell. hehehe! Això sí, després que em piquessis l'espatlla... perquè ja no t'hagués conegut!

Com passa el temps! I que no s'aturi, igual que el ritme dels posts i el soroll dels teclats. Perquè si és així la nostra llengua tindrà calaixos de lletres tan bons com el teu; que ara mateix afegeixo a la meva llista de blogs a sovintejar.

Un petó, amiga mataperenca, i endavant!

XS